تماس با ما
تهران خیابان ولیعصر ابتدای خیابان مطهری بعد از بانک دی پلاک 345
جستجو
ورود
ثبت نام
After registering on the site, you will be able to track order status, personal cabinet and other new features
مجله گردشگری مانلی پرواز
تماس با ما

راهنمای اخذ ویزای تایلند

در سال‌های اخیر، کشور تایلند هر ساله میزبان میلیون‌ها گردشگر از سرتاسر دنیا بوده است. طبیعت بکر، فراوان جاذبه های گردشگری تایلند، امکانات تفریحی هیجان‌انگیز و سواحل دیدنیِ شهرهای مختلفِ این کشور، باعث شده است تور تایلند در بین ایرانی‌ها هم طرفداران زیادی داشته باشد؛ اما برای سفر به تایلند، شما نیاز به دریافت ویزا دارید. خبر خوب اینجاست که دریافت ویزای توریستی تایلند کارِ چندان سختی نیست و مصاحبه ندارد. فقط کافی است مدارک خود را به سفارت تایلند در ایران تحویل دهید و بعد از گذشت زمان مقرر ویزای تایلند خود را دریافت کنید؛ پس با آژانس مسافرتی مانلی پرواز همراه باشید تا شما را با جزئیات اخذ ویزای تایلند آشنا کنیم.

سفارت تایلند در تهران

برای سفر به تایلند و دریافت ویزای این کشور، اول از همه باید اطلاعاتی در مورد سفارت تایلند در تهران به دست بیاورید. مهم‌تر از همه آدرس سفارت تایلند در تهران است که به قرار زیر است:

نشانی: بهارستان، روبه‌روی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۳

شماره تلفن سفارت تایلند هم به همراه شماره فکس آن در ادامه آمده است:

شماره تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱

شماره فکس: ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱

با کیلک بر روی این لینک می‌توانید به وبسایت سفارت تایلند مراجعه کنید:

سایت رسمی سفارت تایلند در تهران

درضمن، بهتر است بدانید که روز‌ تعطیلی سفارت تایلند در ایران روز جمعه است و در سایر روزهای هفته بین ساعت 8:30 صبح تا 4:30 بعدازظهر آمادۀ خدمات‌رسانی خواهد بود. البته اگر قصد دریافت ویزای تایلند را دارید، باید در طول روزهای کاریِ این سفارت و از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۱:۳۰ به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنید. بعد از تحویل مدارک، روز دریافت ویزای شما معین می‌شود که برای دریافت آن باید در روزهای کاری بین ساعات ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۰۰ بعدازظهر به این سفارت مراجعه کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی تایلند

یکی از شرایط دریافت ویزای توریستی تایلند این است که موقعِ درخواست ویزا، باید در ایران حضور داشته باشید. این را هم فراموش نکنید که هزینه‌ای که برای اخذ ویزای تایلند پرداخت می‌کنید، به‌هیچ‌وجه قابل استرداد نیست. این مبلغ برای ویزای یک بار ورود تایلند 35 یورو و برای ویزای دو بار ورود تایلند 70 یورو است. یکی از مزیت‌های ویزای توریستی تایلند این است که آژانس‌های مسافرتی می‌توانند به نمایندگی از ایرانی‌ها، برای آنها ویزا تهیه کنند و نیازی به مراجعۀ خود متقاضی نیست. البته توجه داشته باشید که برای اخذ سایر انواع ویزای تایلند باید خودتان اقدام کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی تایلند

·        کپی و اصل بلیط معتبر تایلند (روی صفحۀ A4)

·        عکس 3در4 گذرنامه‌ای جدید

·        اصل گذرنامه (با 6 ماه اعتبار)

·        کپی مدارک شناسایی (گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی روی برگۀ A4)

·        فرمِ تکمیل‌شدۀ صدور ویزا (تایپ‌شده)

·        فرم رزرو هتل

·        امضا و اثر انگشت درخواست‌کننده

·        وجه قابل‌پرداخت برای دریافت ویزا (به یورو)

·        گواهی معتبر تمکن مالی

اعتبار ویزای توریستی تایلند برای ویزای یک بار ورود، سه ماه و برای ویزای دو بار ورود، 6 ماه است و با دریافت یک ویزا می‌توانید به‌مدت 58 روز بعد از ورود، در این کشور اقامت کنید.

مراحل و مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری تایلند

اگر می‌خواهید در تایلند مشغول به کار شوید و ویزای کاری تایلند دریافت کنید، باید ابتدا یک ویزای توریستی دریافت کنید. در طول اقامت خود در تایلند می‌توانید کاری برای خودتان پیدا کنید و سپس درخواست اقامتِ طولانی‌تر بدهید. البته فراموش نکنید که اگر برای کار به تایلند می‌روید ویزای یک‌ بار ورودِ 3 ماهه بگیرید، نه ویزای دو بار ورود (چون تخلف است).

البته یک روش دیگر برای کار در تایلند، اخذ ویزای تجاری تایلند است که برای دریافتش به مدارک زیر نیاز دارید:

·        فرم تکمیل‌شدۀ درخواست ویزا (تایپ‌شده)

·        عکس گذرنامه‌ای

·        کپی مدارک شناسایی (گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی)

·        دعوتنامه از سوی شرکت یا کارفرمای مورد نظر

·        کد اقتصادی شرکت یا کارفرمای موردنظر

·        گذرنامۀ معتبر (حداقل 6 ماه)

·        پرداخت هزینه‌های دریافت ویزا

·        گواهی معتبر تمکن مالی

هزینه دریافت ویزای تایلند

هر نوع ویزای تایلند، نیاز به پرداخت هزینه‌های خود را دارد و باید پیش از سفر، تصمیم بگیرید که کدام ویزا بیشتر به دردتان می‌خورد تا در هزینه‌ها صرف‌جویی شود. در ادامه هزینه انواع ویزاهای تایلند را برایتان آماده کرده‌ایم:

·        ویزای توریستی یک بار ورود تایلند: ۳۵ یورو

·        ویزای توریستی دو بار ورودی تایلند: 70 یورو

·        ویزای تجاری یک بار ورود تایلند: ۶۰ یورو

·        ویزای تجاری چند بار ورود تایلند (یک ساله): ۱۴۰ یورو

·        ویزای ترانزیت یا گذری: ۲۵ یورو

مانلی پرواز، نقشی از اعتماد، سفری بی‌تردید را برایتان آرزومند است. سفرتان سبز!

نویسنده: اسدالله حقانی

 

: به اشتراک گذاری این مطلب


 


نظرات کاربران
رتبه بندی کاربران
0 / 5 5 5 1
بر اساس 1 رتبه بندی کاربران
0%
0%
0%
0%
0%
نقد و بررسی کاربران
فرم ثبت نقد و بررسی
عالی
عنوان*
نقاط قوت
نقاط ضعف
نظر*
خودتان را معرفی کنید
مرتب سازی بر اساس:
تاریخ رتبه مفید بودن