فرهنگ عمومی، یکی از شاخصههای زندگی جمعی است، چرا که در پناه این هنجار اجتماعی میتوان زندگی مسالمتآمیز و توام با آرامشی را سپری کرد. روز 14 آبان نیز، زمانی است که برای این سیاق اجتماعی نام گذاری شده است. برای اطلاعات بیشتر از این روز، با آژانس هواپیمایی مانلی پرواز همراه باشید.
فرهنگ عمومی، یکی از شاخصههای زندگی جمعی است، چرا که در پناه این هنجار اجتماعی میتوان زندگی مسالمتآمیز و توام با آرامشی را سپری کرد. روز 14 آبان نیز، زمانی است که برای این سیاق اجتماعی نام گذاری شده است. برای اطلاعات بیشتر از این روز، با آژانس هواپیمایی مانلی پرواز همراه باشید.
از سال 1387 ، تاریخ 14 آبان از سوی شورای فرهنگ عمومی به نام روز "فرهنگ عمومی" نامگذاری شد. در چهارصدوششمین جلسۀ این شورا، آییننامۀ شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسید و بر اساس دستورالعمل اجرایی آن اصلاحاتی در نامگذاری شهرها، خیابانها، اماکن و موسسات عمومی بررسی شد. نامگذاری روزهای خاص در تقویم رسمی کشور از جمله وظایف این شورا است.
مسیر و چگونگی تفکر یک جامعه، رفتار اجتماعی و هنجارهای رسوخکرده در آن جامعه بوده و از هنر و نگرش مردمان آن تاثیر گرفته است. این مسیر پر پیچوخم که اعمال انسانها و جهانبینی آدمی را تعیین میکند، ارزشها، عقاید، احساس و نگرش اجتماع را در لوای خود قرار داده است. فرهنگ در تمامی جوامع انسانی خود را در قالبهای متعددی همچون هنر، آداب و رسوم، مذهب، فلسفه و ادبیات به نمایش میگذارد و رنگ لطیفی به دورههای مختلف تاریخ آن جامعه سایه میزند.
در عرصۀ گردشگری، بهعنوان جامعۀ کوچکی از اجتماع بزرگتر، میتوان گفت که این حوزه از جلوۀ فرهنگ و ادب تاثیر بسیاری گرفته است. از قرن بیستم میلادی تاکنون، فرهنگ گردشگری مطرح شد و در جوامع گردشپذیر توسعه یافت. بهدلیل نبود نگرش تخصصی به صنعت گردشگری و توسعهنیافتن آن در ایران، با فقدان فرهنگ گردشگری روبهرو هستیم و این در حالیست که در حوزۀ نهادینهشدن این فرهنگ در میان مردم، هیچ تلاشی نیز تا کنون صورت نگرفته است.
برخلاف ایران، در اروپا و نزدیکترین کشور آن در ترکیه، گردشگران داخلی و میزبانان با نحوۀ سفرکردن و رفتار مناسب با گردشگران به خوبی آشنا شدهاند. پیشرفت در این صنعت، اشتغالزایی در حوزههای مختلف و بهبود سطح تفکر جامعۀ میزبان را به ارمغان آورده که در پی آن، درآمد شگرفی نیز برای این کشور و ارتقا سطح دانش مردمان جامعۀ میزبان به همراه داشته است. با وجود فعالیتهای تورهای طبیعتگردی در دهۀ اخیر، هنوز سفر بومگردی، استفاده از مناظر و چشماندازهای حیرتانگیز جنگلها، کوهستانها و لذت از طبیعت، مقولهای گنگ و ناشناخته است. بازدید از روستاهای دورافتاده و تفحص در فرهنگ و آداب و سنن بومی مناطق مختلف کشور، به شناخت بیشتر سرزمین پارسی و فرهنگ کهن بومی و حتی تاریخ نانوشتۀ آن شهر منتهی میشود. با آگاهی بخشیدن از وجود چنین فضاهای منحصربهفردی که در کشور بهوفور یافت میشود، استقبال از سفرهای اکوتوریسم و اشتغالزایی در روستاها به چرخش پررونقتر چرخۀ اقتصاد کشور کمک شایانی خواهد کرد. این زنجیره، حفظ روستاها، رونق کشاورزی و دامپروری، اشتغالزایی در روستاها و کاهش بار مهاجرت به شهر را در پی دارد و به اتفاق خوبی در زمینههای اجتماعی و فرهنگی منجر خواهد شد.
آژانس مسافرتی مانلی پرواز، نقشی از اعتماد، سفری بی تردید را برایتان آرزومند است. سفرتان سبز!
: به اشتراک گذاری این مطلب