راهنمای سفر به تایلند

1)    اطلاعات ضروری

·        پایتخت : بانکوک

·        بزرگ‌ترین شهر: بانکوک

·        زبان رسمی : تایلندی

·        واحد پول: بات

·        ارز مناسب برای این سفر: بات یا یورو

·        اختلاف ساعت با ایران: +02:30

·        دین و مذهب: بودایی

·        نوع برق شهری: 220 wولت با پریزهای مدل اروپا (2پین)

·        پیش شماره کشور: 0066

-         پیش شماره شهر بانکوک: 00668

-         پیش شماره شهر پوکت: 00667

-         پیش شماره شهر پاتایا: 006638

·        شماره‌های ضروری:

پلیس:   1155                 اورژانس:191              آتش‌نشانی: 199

·        جهت رانندگی : گردشگران می‌توانند با دریافت گواهینامۀ بین‌المللی در تایلند، مبادرت به رانندگی ورزند. در تایلند، فرمان‌ها به شیوۀ انگلیسی در سمت چپ قرار دارد که این امر، رانندگی کردن را کمی برای ایرانیان سخت کرده است، چراکه به آن عادت ندارند؛ علاوه بر آن، حجم ترافیک سنگین و رانندگی‌های بی‌دقت نیز مزیدی بر این دشواری شده است.

2)    اطلاعات مسافرتی

-         مدت زمان پرواز تا فرودگاه شهربانکوک(سوارنابومی):   06:45 است.

فاصله فرودگاه بانکوک تا مرکز شهر : 30 کیلومتر است

-         مدت زمان پرواز تا فرودگاه شهر پاتایا (یو تابا ئو) : 07:00 ساعت است.

فاصله این فرودگاه تا مرکز شهر: 40 کیلومتر است.

-         مدت زمان پرواز تا فرودگاه بین‌المللی پوکت: حدود 10 ساعت که معمولا با یک توقف همراه است.

فاصله این فرودگاه تا شهر: 32 کیلومتر است.

 

3)    اطلاعات اقامتی

·        هزینه‌های حمل و نقل درون‌شهری :

-         هزینه سفر با مترو: 10 تا 40 بات است.

-         هزینه سفر با اتوبوس: 300 بات است.

-         هزینه سفر با تاکسی: 100 تا 400 بات است.

 

· هزینه‌های خورد و خوراک

-         صرف غذا در یک رستوران ارزان‌قیمت: 200 تا 300 بات است.

-         صرف غذا در یک رستوران قیمت‌متوسط: 300 تا 500 بات است.

-   صرف غذا در یک رستوران لوکس: حدود 1000 بات است.

·        هزینه‌های سرویس تلفن همراه :

اپراتورهای ایران، دارای قابلیت رومینگ در بانکوک هستند؛ اما با خرید سیم‌کارت این کشور می‌توانید از خدمات بهتر و مضاعف‌تری بهره‌مند شوید. برای تهیۀ سیم‌کارت می‌توانید از راهنمای تور خود کمک بخواهید.

نکته: در تایلند، چندین نوع سیم‌کارت اعتباری وجود دارد که گردشگران می‌توانند از آنها برای برقراری ارتباط با کشور خود استفاده کنند. گردشگران می‌توانند این سیم‌کارت‌ها را از فروشگاه‌های معتبر این کشور دریافت کنند. برای تماس با ایران از طریق سیم کارت‌های محلی، باید به روش زیر عمل کنید:

-         شماره تلفن محلی + کد شهر (بدون صفر) + کد ایران + 004

-         شماره هشت رقمی + 21 (شهر تهران) + 98 + 004 (برای مثال: 22334455-21-98-004)

4)    قوانین فرودگاهی :

هر کشور برای ورود و خروج به یا از سرزمین خود، به قوانینی پایبند است که با حفظ آن ، سعی در محافظت از خاک و سرزمینش دارد. قوانین حائز اهمیت این کشور عبارت‌اند از:

-         حمل مواد مخدر، روان‌گردان وهر نوع دارویی که در ترکیبات آن مرفین باشد به شدت ممنوع است و مجرمان حمل و توزیع مواد مخدر، تولید کنندگان و مصرف کنندگان ، با مجازات‌های شدیدی روبه‌رو خواهند شد. یکی از این مجازات‌ها می‌تواند مرگ باشد!

نکته: به خاطر داشته باشید اگر بیمار هستید و باید داروی خاصی را با خود به سفر ببرید، حتما نسخۀ پزشک همراهتان باشد یا پیش از سفر، حتما بیماری و نوع داروی مصرفی‌تان را با سفارت تایلند در میان بگذارید.

-         حمل تصاویر مستهجن و مقالات خلاف عرف و ناپسند به این کشور ، ممنوع است.

-         به همراه داشتن لباس به میزان مصارف شخصی، لوازم آرایش و تجهیزاتی که برای فعالیت حرفه‌ای مورد استفاده قرار می گیرند، از عوارض گمرکی معاف هستند.

-         حمل تعداد سیگار و تنباکو، به ترتیب نباید از 200 عدد و 250 گرم ، تجاوز کند.

-         خروج برخی از گیاهان و سبزیجات ممنوع است. برای آگاهی از محدودیت‌ها در این زمینه، می‌توانید با اداره کشاورزی بانکوک به شماره 25790151 6600 تماس حاصل کنید. در خصوص حیوانات نیز لازم است که مجوز ورود حیوانات از طریق حمل و نقل هوایی فرودگاه صادر شود و حیوانتان نیز حتما گواهی سلامت داشته باشد.

5)    مدارک مورد نیاز

-         پاسپورت: داشتن حداقل 6 ماه زمان تا تاریخ انقضا

-         ویزای توریستی :

ویزای توریستی تایلند تا سه ماه بعد از صدور معتبر است؛ اما از زمانی که وارد خاک این کشور شوید، می‌توانید یک ماه در تایلند اقامت داشته باشید؛ همچنین اعتبار ویزای توریستی تایلند ، یک‌بار ورود است. با ویزای توریستی، شما اجازۀ کار یا اقامت ندارید و در صورتی که بدون مجوز اشتغال مشغول به کار شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد. اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند اقامت کنید، باید به ادارۀ مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.

     ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمۀ سنگینی به همراه خواهد داشت. به خاطر داشته باشید که حتی اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید، با دشواری‌های بسیاری روبه‌رو خواهید شد.

-         یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سفر با تور، بیمه شدن در طول سفر است.

نکته : می‌توانید با تهیه تور و بلیط نسبت به دریافت ارز مسافرتی اقدام کنید.

6)    عبارات و لغات کاربردی

عبارت کاربردی

تلفظ به تایلندی

سلام

سووادی

لطفا

کرونا

متشکرم

خاکابون

پرواز من چه ساعتی است؟

ولا تیا بین خون کان چوارای؟

ورودی کجاست؟

پراتو تانگ خای یو تینایی؟

دستشویی کجاست؟

هانگنا یوتینایی؟

من یک پرواز غیرمستقیم دارم.

چن می تیو بین دون آآم

صرافی کجاست؟

لاکپین یوتینایی؟

سفارت ایران کجاست؟

ساتن تو ایران یوتینایی؟

ایستگاه اتوبوس/مترو کجاست؟

ساتانی روت باس؟

تاکسی کجاست؟

روت تاکسی یوتینایی؟

من می‌خواهم به مرکز شهر

چان یاک پی موانگ

متوجه نمی‌شوم.

چان می کوچای

فروشگاه مواد غذایی کجاست؟

رای کای کونگچا یوتینای؟

قیمت این چند است؟

راکا کورای؟

تخفیف!

سونلود

بیمارستان کجاست؟

رونگ پیابان یو تینای؟

بانک کجاست؟

تاناکان یوتینای؟

رستوران/کافه کجاست؟

ران آهان/ کافه یوتینای؟

پاسپورتم را گم کرده‌ام!

چان سی پاسپورت کن چان

مدارکم دزدیده شده

بانتوک کونچان توک کاموی

کمک!

چویی دوای

خداحافظ!/میبینمت

لا/ هن خون

 

تماس با ما    


بازگشت به صفحه راهنما

ارتباط با کارشناس
آیدا رمضانی
کارشناس فروش تور داخلی
شنبه تا چهارشنبه: 9 تا 18
پنجشنبه: 9 تا 14
ارتباط با تلگرام

با ما تماس بگیرید
نام*
شماره موبایل*
پست الکترونیک*
متن پیام